JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu Compaq Presario CQ71 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-12-07 21:33:08

Er zijn inmiddels ook heel wat echte productiviteitsapps voor iOS beschikbaar. Apple zelf biedt het excellente iWork, bestaande uit Pages (tekstverwerking), Numbers (spreadsheet) en Keynote (presentaties). Deze apps maken volledig gebruik van Continuity. Dat betekent dat een bestand dat je open hebt op je Mac, meteen te openen is op de iPhone en omgekeerd, mits het document in iCloud is opgeslagen.Continuity werkt uiteraard niet op de pc. Toch kun je ook via Windows makkelijk doorwerken aan iWork-documenten die je bijvoorbeeld in de trein al hebt aangemaakt. Apple heeft web-versies van iWork beschikbaar gemaakt, waardoor je via je browser op dezelfde manier verder kunt met je iCloud-documenten op een Windows apparaat.Wil je echt volledige app-samenwerking en ben je gewend om op je pc met Microsoft Office te werken, dan heeft Microsoft handige apps voor je: Word, Excel, Powerpoint. Microsoft maakte zijn mobiele Office-applicaties volledig gratis voor thuisgebruikers. Je moet uiteraard wel betalen voor de desktop-software. Via een in-app-aankoop kun je een Office 365 abonnement afsluiten, maar dat is niet noodzakelijk voor het gebruik van de app of het uitwisselen van bestanden. De integratie van Microsoft Office op iOS en op pc/Mac werkt geweldig. Als je je documenten in OneDrive of Dropbox opslaat (je krijgt standaard 15 gigabyte gratis) kun je op iOS en op je pc in hetzelfde document werken. Je bent dus nooit je documenten kwijt, en de compatibiliteit is vanzelfsprekend 100%.


Als je in Windows 10, of oudere versies, een scherm met een hoge resolutie gebruikt, kan de tekst op het scherm erg klein worden. Hier leggen we uit hoe je tekst groter kunt weergeven.
Je kunt de tekst die in het besturingssysteem en apps wordt weergegeven groter maken door een lagere schermresolutie te selecteren, maar dat is niet aan te raden omdat dit in een slechtere beeldkwaliteit en minder schermruimte resulteert. Lees ook: Windows 10 terugzetten naar oude Windows-versie.Het is echter mogelijk om het formaat van tekst en objecten in Windows te vergroten, zoals dialoogvensters, iconen en de taakbalk.Om dit te doen moet je op de Start-knop drukken en Instellingen kiezen. Selecteer vervolgens Systeem en kies in het linker paneel Beeldscherm. Hier kun je onder De grootte van tekst, apps en andere items wijzigen uit een aantal opties kiezen.Als je een ander formaat wilt dan de schuifbalk toestaat, kun je onder Geavanceerde beeldscherminstellingen de optie Tekstgrootte en andere items afzonderlijk aanpassen kiezen om de formaten helemaal naar je smaak aan te passen.Sommige SD-kaarten of usb-drives bevatten een switch die je kunt omzetten zodat de inhoud niet gewist kan worden. Dit is handig, want zo raak je niet zomaar per ongeluk je bestanden kwijt, maar het kan gebeuren dat Windows de drive of kaart als beveiligd blijft herkennen ook al heb je de switch weer omgezet om de beveiliging op te heffen. Het kan ook dat je SD-kaart of usb-drive helemaal geen switch heeft en toch als beveiligd wordt aangemerkt. Hier laten we zien wat je hieraan kunt doen. Lees ook: In 3 stappen: Zo beveilig je een usb-stick.



Als een SD-kaart of usb-drive tegen schrijven beveiligd is kun je de inhoud ervan lezen en kopiëren, maar het is niet mogelijk om bestanden te wissen, toe te voegen of de drive te formatteren. Het kan ook dat je de bestanden wel weg lijkt te kunnen gooien, maar als je de drive volgende keer in je computer plugt staan ze er weer.Je kunt de Register-editor tool van Windows 10 gebruiken om ervoor te zorgen dat Windows de drive niet langer als beveiligd beschouwt. Om dit te doen moet je naar Regedit zoeken en het programma openen. Navigeer naar:Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePoliciesDubbelklik in het rechterpaneel op de waarde WriteProtect en verander de waarde onder Value van 1 naar 0. Klik op OK om de nieuwe waarde op te slaan.Als je de drive weer in de computer stopt zal Windows deze als niet beveiligd beschouwen. Je kunt hem dan weer zoals altijd gebruiken.Als je de registersleutel StorageDevicePolicies niet kunt vinden, kun je er eentje aanmaken.Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\ in de lege ruimte in het rechterpaneel klikken en New > Key selecteren. Voer de naam StorageDevicePolicies precies zo in, met de hoofdletters op de juiste plaats.


Dubbelklik op de nieuw aangemaakte sleutel, klik opnieuw met de rechtermuisknop in de lege ruimte en kies New > DWORD (32-bit) Value. Geef de waarde de naam WriteProtect en kies als waarde 0. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan. Sluit de Register-editor af en start de computer opnieuw op.Als de oplossing hierboven niet werkt, kun je Opdrachtprompt gebruiken om de beveiliging van de drive op te heffen en alle inhoud te wissen.Zorg dat je Opdrachtprompt opent als administrator. Dit kun je doen door met de rechtermuisknop op het programma te klikken en Als administrator uitvoeren te kiezen.Typ het commando diskpart en druk op Enter. Typ vervolgens list disk en druk weer op Enter. Typ select disk X (waarbij X het nummer van je drive is) en druk op Enter. Typ nu attributes disk clear readonly en druk op Enter.Typ clean en druk op Enter. Typ vervolgens create partition primary en druk op Enter. Typ create partition primary en druk op Enter. Typ nu format fs=fat32 (je kunt ook format fs=ntfs kiezen als je de drive alleen op Windows computers zult gebruiken) en druk op Enter. Typ exit en druk op Enter, en Opdrachtprompt zal worden afgesloten.


Met de clouddienst iCloud van Apple kun je onder andere agenda's, notities, e-mails en contacten synchroniseren tussen je Mac, pc, iPad en iPhone. In deze workshop lees je hoe je iCloud op verschillende apparaten configureert en welke instellingen zinvol zijn.
Koop je een nieuwe Mac en zet je deze voor de eerste keer aan, dan wordt meteen aan je gevraagd of je je bij iCloud wil aanmelden. Dit gaat alleen als je een Apple ID hebt. Heb je deze nog niet, klik dan op Maak gratis Apple ID aan. Lees ook: Vertrouwde apparaten beheren met je Apple ID.Vul je gegevens in en meld je eventueel aan voor een gratis e-mailadres door voor Geef mij een gratis iCloud e-mailadres te kiezen. Je moet nog een aantal veiligheidsvragen beantwoorden en de licentieovereenkomst accepteren.Zorg aan het eind dat het vinkje voor Stel iCloud in op deze Mac aanstaat en accepteer dat Apple je gegevens uploadt en bewaart in iCloud. In het volgende venster kun je ervoor kiezen om je e-mailadres alvast in te stellen voor het gebruik van FaceTime en iMessage.



FaceTime is een videodienst waarmee je tussen een Mac, iPhone en iPad gratis videogesprekken kunt maken en is volledig in het besturingssysteem opgenomen. iMessage is een soort WhatsApp-variant, maar ook in zowel OS X als iOS geïntegreerd, maar werkt alleen op Apple-apparaten onderling.Op de pc moet je eerst een apart programma downloaden. Klik op Download nu om het iCloud-configuratiescherm te downloaden. Klik op Download Uitvoeren om het programma te installeren en te starten.Doorloop de installatiestappen en start je computer opnieuw op. Omdat Apple ervan uitgaat dat je al een Apple-product hebt en zodoende ook over een Apple ID beschikt, log je na opstarten in met je Apple ID die je in de eerste stap hebt aangemaakt.Wil je iCloud activeren op een bestaande Mac, ga dan naar Systeemvoorkeuren / iCloud en log in met je Apple ID. Klik op Log in en zet in het volgende venster een vinkje voor Gebruik iCloud voor e-mail, contacten, agenda's, herinneringen, notities en Safari. Het vinkje voor Gebruik 'Zoek mijn Mac' kun je voor nu even verwijderen. Klik op Volgende.


Het inloggen op een pc gaat zoals beschreven in stap 3. Als je wachtwoorden wil synchroniseren, open je in het volgende scherm 'Beveiliging en privacy'. Voer vervolgens je wachtwoord opnieuw in en kies een beveiligingscode.Ga naar Instellingen / iCloud op je iPhone of iPad, geef je Apple ID en bijbehorend wachtwoord aan en sluit af met Log in. Heb je nog geen Apple ID, tik dan op Vraag een gratis Apple ID aan.In het volgende venster wordt aan je gevraagd of je je bestaande gegevens wil combineren met de gegevens in iCloud. In de meeste gevallen wil je kiezen voor Combineer. Op de vraag of iCloud de locatie van je apparaat mag gebruiken, kiest je op dit moment Sta niet toe.Afhankelijk van het systeem waarop je je bevindt, ziet het configuratiescherm van iCloud er een beetje anders uit. Grofweg vind je er echter dezelfde functies terug. Je vindt er de verschillende onderdelen die je kunt synchroniseren en je kunt bepaalde onderdelen inschakelen voor iCloud en andere uitschakelen.Onderaan zie je hoeveel ruimte je nog in je iCloud-account hebt. Standaard krijg je vijf gigabyte gratis. Wil je meer, klik in Windows of OS X op Beheer, op je iPhone of iPad ga je naar Instellingen / iCloud / Opslag en reservekopie.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia